הכבד והבצל של לאסי האירי עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 414 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם גרגירי חמין בקר, פטריות, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה מרהיב. נסו כבד ובצל, כבד ובצל עם רוטב, ו כבד ובצל מהאסכולה הישנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הבצל, הפלפל הירוק, הפלפל האדום והפטריות; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. דחפו את תערובת הבצל לצד המחבת, והניחו את החמאה במרכז המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את כבד העגל, פרוסה אחת בכל פעם. מכסים ומבשלים עד להשחמה קלה, הופכים פרוסות כבד פעם אחת, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד
3
חותכים פרוסות כבד לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבד
4
מקציפים בקערה קמח, מים ובויון בקר עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
500 גרם פרימיום בשר טחון בקר
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים תערובת למחבת; מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, ואז מוסיפים יין אדום. מבשלים עוד 2 דקות.