הכינו עוף קשיו או חזיר עם רוטב תפוזים ואורז בצל ירוק
הכינו עוף קשיו או חזיר עם רוטב תפוזים ואורז בצל ירוק עשוי להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 58 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל של 815 קלוריות. 7 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ג'ינג'רוט, קנולה, אורז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שורש זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,זנגוויל עם קומפוט פירות כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. ציון זה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כתום - קשיו עוף ואורז, עדיף על עוף כתום, ו עדיף על עוף כתום.
הוראות
בסיר רוטב מחממים 1 1/2 כוסות מהציר ו -1 כף מהשמן הצמחי. מביאים לרתיחה ומערבבים פנימה את האורז. מנמיכים את האש ומביאים לבועה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, בערך 18 דקות. מקציפים במזלג ומוסיפים את הבצל הירוק.
בינתיים פורסים דק את העוף או החזיר.
חותכים את הברוקוליני או הברוקולי וחותכים לחתיכות או פרחים בגודל 2 אינץ'. הביאו לרתיחה 2 סנטימטרים של מים בסיר רדוד או במחבת עמוקה על אש בינונית. ממליחים את המים ומבשלים את הברוקוליני או הפרחים עד שהם רכים-פריכים, בערך 3 עד 4 דקות.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה בזמן שהברוקוליני מתבשל.
מוסיפים 1/2 כף מהשמן וכשהוא מתחיל לעשן או אדווה, מוסיפים את העוף ומשחימים אותו במשך 5 עד 6 דקות, הופכים פעם אחת ואז מעבירים אותו לצלחת.
מוסיפים את 1/2 כף הנותרים של שמן למחבת, מערבבים את זנגביל ושום ומבשלים במשך 1 דקה.
מוסיפים את התמרי,המרמלדה ואת יתרת 1/2 כוס ציר העוף. מחליקים את העוף, הברוקוליני וקשיו לתבנית ומערבבים לשילוב עם הרוטב. מבשלים עוד 1 עד 2 דקות.
גורפים את תערובת העוף לכלי הגשה, מעליהם כדור אורז ומגישים.