הליבוט בגריל עם ריחן-חמאת שאלות
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם שאלוט, חמאה, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם ויניגרט בזיליקום, לובסטר בגריל עם חמאת שאלוט-לימון, ו צלעות חזיר בגריל עם חמאת שאלוט.
הוראות
דק קוצצים בזיליקום ושאלות במעבד מזון מיני.
מוסיפים חמאה, 2 כפות בכל פעם, ומעבדים עד מעורבב, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הצדדים.
מעבירים לקערה קטנה; מערבבים בקליפות לימון וחמאה בזיליקום העונה עם מלח.
הכן ברביקיו (חום בינוני). לשפשף פילה דגים משני הצדדים עם שמן זית. גריל עד פילה הם רק אטום במרכז, על 4 דקות לכל צד.
מעבירים דגים לצלחות. מיד מורחים קצת חמאת בזיליקום-שאלוט על דגים.
מגישים, עוברים חמאת בזיליקום נוספת לצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.