הליבוט בגריל עם שומר וכתום
הליבוט בגריל עם שומר וכתום דורש סביב 29 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 212 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שמן זית כתית מעולה® carapelli, מלח כשר, תפוזים קארה קראן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו הליבוט ושומר בגריל, הליבוט בגריל עם מחית תפוחי אדמה-שומר, ו הליבוט בגריל עם שומר, בצל אדום אורגנו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה או שיש מחבת גריל מחורץ מוכן.
חותכים 1 של תפוזים במחצית ולסחוט 2 כפות מיץ. בקערה בינונית, לשלב שמן זית ומיץ. כפית 2 כפות של התערובת על דגים.
מפזרים פפריקה על דגים; לתת לעמוד 10 דקות.
מקלפים את שאר התפוז ונפרדים לחלקים.
מוסיפים את החלקים הכתומים ואת שומר לקערה; לזרוק עם תערובת שמן זית.
דג גריל (או לבשל במחבת גריל מחומם על אש בינונית) 4 דקות לכל צד או עד שהדגים אטומים במרכז.
העברה להגשה צלחות העליון עם שומר ותערובת תפוז ומלח ים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.