תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט Minestrone. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 302 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו פסטה פוזילי, סלרי, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו Minestrone.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים בצל, שום וסלרי; מטוגנים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים רסק עגבניות ותבלינים. מערבבים עגבניות ומרק. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
4
מערבבים דגים ושעועית ירוקה; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד דגים מבושלים דרך. מערבבים בפסטה. מבשלים 5 דקות או עד פסטה מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
יינות: מינסטרונה קלה זו תתאים למגוון יינות. המשך הנושא האיטלקי עם קיאנטי, או ללכת על יין צרפתי קל כמו בוז ' ולה. מעדיף לבן? ג 'ים קולי, סומלייה במסעדת סטארקר בקנזס סיטי, מציע את דוריגו פינו גריג' יו. "החומציות הפריכה מתאימה היטב למרק ולירקות", הוא אומר.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.