הליבוט עם קארי כמון-פלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הליבוט עם קארי כמון-פלפל. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן קנולה, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחלב קוקוס קל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט חלב קוקוס לימון (עם ריבת צ'יה אוכמניות) כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה ההודית הזו. נסו פלפל כמון רסאם, איך לעשות פלפל כמון רסאם, עבור הליבוט בגריל עם כמון וסיד (פחמימות, ללא גלוטן, Paleo), ו ההליבוט של לורה קלדר עם חמאה חומה, חומוס מרוסק עם זיתים וגזר כמון קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה.
להוסיף 1/4 כפית פלפל שחור, ערבוב עד מעורבב היטב.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תערובת ג ' ינג ' ר; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים חלב קוקוס ומיץ; מבשלים 2 דקות.
מפזרים דגים עם הנותרים 1/4 כפית פלפל שחור ומלח.
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידת העדינות הרצויה.
מקשטים עם פטרוזיליה טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.