הליבוט קרום עשב
הליבוט עשבי תיבול הוא מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרי . מנה אחת מכילה 235 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם עירית, שמן זית, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 94% . נסו הליבוט קרום לימון ועשבי תיבול , דיז'ון ועשבי תיבול פנקו-הליבוט , והליבוט קרום עשבים פריך עם סלרי מתולתל וחריצי חרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
שלבו בקערה פירורי לחם פנקו, פטרוזיליה, שמיר, עירית, שמן זית כתית מעולה, גרידת לימון, מלח ים ופלפל שחור. טועמים ומתקנים עם עוד מלח אם רוצים.
שוטפים את פילה הליבוט ומייבשים במגבת נייר.
מניחים פילה של הליבוט על תבנית האפייה המוכנה.
מורחים בנדיבות את פירורי העשבים על הדג, ומהדקים קלות את תערובת הפירורים על כל פילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הפירורים משחים קלות והדג מתקלף בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לדרוש יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך ובהיר או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. אתה יכול לנסות את Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-33 דולר לבקבוק.
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.