קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

הליבוט קרום עשב

הליבוט קרום עשב
הליבוט עשבי תיבול הוא מנה עיקרית ללא חלב ופסקטרי . מנה אחת מכילה 235 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . אם יש לכם עירית, שמן זית, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מרהיב של 94% . נסו הליבוט קרום לימון ועשבי תיבול , דיז'ון ועשבי תיבול פנקו-הליבוט , והליבוט קרום עשבים פריך עם סלרי מתולתל וחריצי חרס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
2
מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס (6 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק1 כוס (6 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
שלבו בקערה פירורי לחם פנקו, פטרוזיליה, שמיר, עירית, שמן זית כתית מעולה, גרידת לימון, מלח ים ופלפל שחור. טועמים ומתקנים עם עוד מלח אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)1 קילו בשר חזיר טחון (רצוי ברקשייר גידול טבעי)
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות1 עד 1 1/2 פאונד אטריות ריגטוני מיובשות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(רצוי בגידול טבעי)(רצוי בגידול טבעי)
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט נוסףאגוז מוסקט נוסף
4
שוטפים את פילה הליבוט ומייבשים במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מניחים פילה של הליבוט על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס (6 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק1 כוס (6 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
6
מורחים בנדיבות את פירורי העשבים על הדג, ומהדקים קלות את תערובת הפירורים על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שציפוי הפירורים משחים קלות והדג מתקלף בקלות עם מזלג, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג'יו. למרות שפירות ים שונים בהחלט יכולים לדרוש יינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך ובהיר או יין לבן מבעבע יעשו את העבודה ולא יטביעו טעמים עדינים. אתה יכול לנסות את Chehalm 3 Vineyard Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-33 דולר לבקבוק.
חלם 3 ויניארד פינו נואר
חלם 3 ויניארד פינו נואר
שלושה כרמי אחוזה על שלוש קרקעות ייחודיות משמיעים הצהרות עמוקות. שילוב אופטימלי ומשלים אפילו יותר. בשל לחלוטין, מורכב ומחכים לו בכיליון עיניים. נסה להתאים עם סלמון, טונה, ברווז, שליו ובשר בקר.