המבורגר ברביקיו עטוף בבייקון
הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: שרימפס עטוף בייקון ברביקיו, בייקון עטוף מכרזי עוף ברביקיו, ו שרימפס עטוף בייקון עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה.
הוראות
מסדרים בייקון על צלחת מיקרוגל מרופדת נייר מגבת; מכסים במגבת נייר. בייקון מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד הקצוות מתחילים להתקמט ובייקון מבושל חלקית.
פטריות מטוגנות ובצל בשמן חם במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות או עד רך ונוזל נספג.
הסר מהחום, ומערבבים 2 כפות. רוטב ברביקיו.
מחממים גריל ל 350 ל 400 (בינוני-גבוה). צורה בשר טחון לתוך 8 (5 אינץ') קציצות דקות.
מקום 2 כף. תערובת פטריות במרכז כל אחד 4 קציצות. למעלה עם שאריות קציצות, הקשה על קצוות לאטום. צורה לקציצות 4 אינץ'. לעטוף צדדים של כל קציצה עם 2 פרוסות בייקון, חופפים קצוות של כל פרוסה. בייקון מאובטח באמצעות מרים עץ.
מפזרים קציצות עם מלח. כיסוי וצינה 10 דקות.
קציצות גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) חום 5 עד 6 דקות בצד 1. הפעל ו baste עם מחצית רוטב ברביקיו הנותרים. גריל 5 עד 6 דקות או עד בקר הוא כבר לא ורוד במרכז. הפעל ו baste עם רוטב ברביקיו שנותר.
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 5 דקות.
מגישים המבורגרים על לחמניות, העליון עם תערובת פטריות שנותר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו רוטב ברביקיו דבש קראפט.