המבורגרים פורטובלו דורש סביב 1 שעה ו 28 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מתכון זה מ רשת מזון דורש רוטב חם, מלח כשר, כובעי פטריות פורטובלו ושמן זית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון המבורגרים של פורטובלו, המבורגרים של פורטובלו, ו פורטובלו " המבורגרים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב מרכיבי מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
3
מניחים כובעים לתבנית אפייה ויוצקים מרינדה מעל. השתמש במברשת כדי לוודא שכל הכובעים מכוסים במרינדה. מניחים בצד ולתת למרינדה עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הסר את הפורטובלוס מהמרינדה (אל תשליך את המרינדה) והניח את צד הזימים כלפי מטה על גריל גז, חשמל או פחם שחומם מראש על אש בינונית-גבוהה. גריל 3 עד 4 דקות לכל צד. למעלה כל כובע עם גבינה 2 דקות כדי להמיס לפני שהם מסיימים צלייה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלו
תלת עצות, גזוז
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
בקערה בינונית שלבו 1/2 כוס מיונז ו -2 כפות מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים את המיונז בטעם על כל לחמניה ומעליהם פורטובלוס.
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו
כרם האריס ממוקם במערב אוקוויל,ממזרח לכרם הברזל. חמישה דונמים של ניקל וניקל מורכבים משני בלוקים המציעים חשיפה דרומית ואדמה של טיט חרס חצץ. מעברי דילול מאפשרים לכל אשכול לתלות בחופשיות, לייעל את מערכת הסורג ולנצל את האקלים החם כדי להגיע לבגרות מלאה.האריס מרלו עקבי מאוד מבציר לבציר, והיין הזה אינו יוצא מן הכלל. פירות יער ושזיפים יפים משתלבים בטעמים של מרווה, סיגר, אדמה ועשב מיובש. לבציר הזה יש אלמנט מאובק מושך והאלון מוסיף שמץ של פחם. המרקם המשיי והטאנינים העגולים נושאים את הטעמים הללו לגימור ארוך ומאוזן.