המהפך האולטימטיבי: גלידת וניל
המהפך האולטימטיבי: גלידה Vanillan עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 154 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 8 שעות. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חלמונים ביצה, קרטון חצי שומן קרם fraîche, תותים, וחלב מלא שומן. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. מתכונים דומים: גלידת vanillan האולטימטיבי, גלידה Vanillan (בתוספת קפה וקינוח גלידה vanillan), ו מהפך גלידת פטל.
הוראות
להקפיא את המכל ממכונת הגלידה יום לפני שאתה עושה את הגלידה (אם המכונה שלך דורשת ממך). למחרת, לערבב את הסוכר, אבקת פודינג תירס עם חלב 2 כפות לעשות משחה דקה. מקציפים חלמונים.
יוצקים את שאר החלב למחבת, לגרד את זרעי וניל, להוסיף את התרמיל, ואז להביא לרתיחה.
יוצקים את זה לאט על תערובת קורנפלור, ערבוב כל הזמן כפי שאתה עושה זאת. לנקות את המחבת, ואז לשפוך את תערובת חלב תרמיל וניל בחזרה לתוכו. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שזה פשוט מגיע לרתיחה והוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף.
הסר מהחום, מערבבים את frache crme, ואז לשפוך לתוך קערה.
מניחים פיסת נייר greaseproof על פני השטח כדי למנוע היווצרות העור, ואז להשאיר להתקרר. מכניסים למקרר עד ממש קר לפחות 4-5 שעות (רצוי לילה).
הסר את הנייר ואת תרמיל וניל מן פודינג, ואז להעביר את פודינג לתוך כד. הפעל את מכונת הגלידה, ואז לאט לשפוך את פודינג. השאירו נטישה במשך 10-30 דקות (בהתאם למכונה שלך). כאשר הוא מפסיק, כפית לתוך מיכל פלסטיק, לכסות עם סרט נצמד ומכסה, ואז להקפיא לפחות 3-4 שעות. (ישמור עד 1 חודש. אל תקפא מחדש.) לטעם הטוב ביותר, להסיר מהמקפיא ולהתרכך במקרר במשך 1-1 שעות לפני ההגשה.