הסטייק של טוני
הסטייק של טוני הוא ... ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 255 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ ליים, רוטב סויה, רוטב פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. נסו סטייק הצלע של טוני, נגרוני של טוני, ו אפונה של טוני מנטואנו, בייקון ופקורינו (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בצל ירוק ו 7 מרכיבים הבאים בשקית פלסטיק גדולה resealable ומערבבים היטב.
להוסיף סטייק; שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. תהפוך סטייק למעיל. מקררים בין לילה, הופכים את השק מדי פעם.
לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה.
הסר סטייק מן התיק; לנגב את המרינדה עודף. מתבלים את שני הצדדים קלות במלח. סטייק גריל עד שחום היטב, כ -6 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק נגד התבואה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.