הפשטידה של שפרד מהים הצ'יליאני היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 25 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך רוטב ברביקיו, פלפל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: בס ים צ'יליאני, בס ים צ'יליאני, ו בס ים צ'יליאני בשקית (en Papillote).
הוראות
1
שכבת המרכיבים הבאים בתבנית אפיית זכוכית בסדר מסוים זה:.1 כפית שמן זית כתית נוספת.1 כוס מבושל אורז בר תבואה ארוכה.1 lb כבר אפוי בס ים צ ' יליאני (פילה אופים ב 400 מעלות במשך 30 דקות אתה לא יכול מעל לבשל את הדג הזה).2/3 כוס רוטב ברביקיו אורגני מקורי של אנני
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
אורז בר, שטוף היטב
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
פלפלים ירוקים מרוסקים, פטריות שיטאקי טריות, ושתי שיני שום.1 כוס מחית תפוחי אדמה אדומים.מלח ים ופלפל לפי הטעם.** שימו לב: בשנות ה -90 דג זה היה overfished כמעט עד הכחדה. המועצה לניהול ימי, סוכנות סביבתית בינלאומית המבוססת בלונדון, יש מוסמך אחד בר קיימא (כן
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
תפוח אדמה אדום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
דג בס צ 'יליאני קטן באיי דרום ג' ורג 'יה ואיי סנדוויץ' בדרום האוקיינוס האטלנטי ליד אנטארקטיקה. Whole Foods וקבוצה נבחרת של ספקי high end רק רוכשת את הדגים מאותה דיג מסוים בשל מנהגיהם הייחודיים, ודגה זו מייצגת רק כ -10% מכלל הקציר. בגלל זה, Whole Foods הוא המקום היחיד שאני אקנה אותו גם כן, ובאירועים נדירים מאוד.**.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.