העוף המטוגן של אמא שלי
המתכון שהעוף המטוגן של אמי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בסביבה. 45 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1030 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 105 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן חמניות, פלפל, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו העוף של אמא שלי עם רוטב ברביקיו, אמא של אלכס גוארנשלי עוף עם מנגל, ו מרק העוף אסקרול של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את החמאה וחומץ בלסמי.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים את הדגנים, הקמח, המלח המתובל וכמה טחנות של פלפל שחור.
ממלאים מחבת גדולה ועמוקה קצת פחות מחצי מלאה בשמן וחום מעל חום בינוני-גבוה ל 350 מעלות F.
טובלים את חתיכות העוף בתערובת החמאה ולאחר מכן בתערובת דגנים. מטגנים את העוף, כמה חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, 10 עד 12 דקות לכל חתיכה.
הסר מן השמן ולנקז על צלחת נייר מצופה מגבת.
להחזיר את השמן ל 350 מעלות F לפני בישול חתיכות הנותרים של עוף.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי