העוף והאורז המפורסמים של דוד ג'וש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ואורז המפורסם של הדוד ג'וש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 290 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל לימון, מים, כמון טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב המפורסם של דוד ג'ו, עוף טנדורי ברביקיו של הדוד ביל, ו העוף של הדוד ביל צלוי על אשפתות..
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן אורז מיידי על פי הוראות החבילה. (הערה: 2 כוסות אורז לא מבושל יניב כ 4 כוסות אורז מבושל.)
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מערבבים היטב את האורז המבושל, המרק, המים, פלפל לימון ותיבול עשב, כמון וקורנית. הקש חזה עוף לתערובת עד רק את צמרות להראות.
מכסים ומבשלים 30 דקות בתנור שחומם מראש. חזה עוף פירס עם מזלג. המשך לבשל 30 דקות. תהנו!