העוף שלי פו
אם יש לכם שורש זנגביל, רוטב דגים, דשא לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים אטריות ומחזירים מים לרתיחה. להרתיח עד רך, על 8 דקות.
להביא ציר עוף, רוטב דגים, שום, זנגביל, דשא לימון, בצל ירוק לרתיחה בסיר גדול. להפחית לרתיחה; לבשל במשך 10 דקות. מערבבים את העוף, נבטי שעועית, ובוק צ ' וי. קוק פו עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מחלקים את האטריות המבושלות בין 2 קערות גדולות.
יוצקים פו על אטריות; לשרת מיד.