הפוך-שלך-סלט עם רוטב שום לימון
הפוך-שלך סלט עם רוטב שום לימון הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, בצל, פילה אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו רוטב הבית המיוחד של יום ראשון-מחפש רוטב לסלט שהוא שמנת, חריף, ומלא עשבי תיבול טריים? אתה יכול לעשות את זה רוטב סלט בבית בקלות, סלט אילה עם רוטב שום לימון, ו סלט ירקות קצוץ עם רוטב לימון-שום (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הרוטב: שום בשר טחון ומחית כדי להדביק עם מלח. בקערה להקציף יחד רסק שום, מיץ לימון, חומץ, גרידה, ופלפל לטאטא בשמן עד emulsified. (ההלבשה עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא ההלבשה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
חותכים פרחים בגודל 1 אינץ ' מברוקולי, ושומרים את השארית לשימוש נוסף. להפריד בין רומיין לעלים. (ברוקולי ורומיין עשוי להיות מוכן 1 יום
קדימה ומקורר במיכלים אטומים.)
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים לבשל ברוקולי עד פריך במכרז, על 3 דקות, ולנקז במסננת. לצלול ברוקולי לתוך מי קרח להפסיק לבשל ולנקז היטב.
מקלפים גזר דק לגרוס עם מנדולינה או פורס ידני אחר או במעבד מזון. בצל חצי אורך לחתוך לרוחב דק מאוד.
מסדרים ירקות ואנשובי באופן דקורטיבי על מגשים ובהגשה קערות ויוצקים רוטב לתוך cruet.