קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות58
מגזין

הפילה האולטימטיבי או פיש סמי

הפילה האולטימטיבי או פיש סמי
אם יש לך מיונז, מלח כשר ופלפל, באגט שאור ארוך רגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. The Ultimate Filet O Fish Sammie, פילה או דג סמי, ו פריך פרם - פילה מצופה בדגים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים מגש גיליון גדול בתנור ולחמם אותו במשך 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
התחל על ידי לטפוח פילה הליבוט יבש. אם יש לך חתיכת קצה זנב לחתוך את הפילה למטה באמצע, כך שתוכל להפוך את 2 חתיכות ליד זה כדי ליצור צורה מלבנית נחמדה התואמת את הלחם. להקים תחנת לחם עם קמח, ביצה מוכה וחלב, ופירורי לחם במיכלים נפרדים. מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פילה לתוך הקמח, תערובת ביצים, ולאחר מכן panko. מניחים בצד על מגש בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הציפוי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה הליבוטפילה הליבוט
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
4
משוך את מגש גיליון מהתנור, להוסיף 2 ספירה של שמן ולהעביר דגים בפירורי לחם למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים לימון מיונז מרכיבים בקערה להתמזג עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תחלק את הבגט לחצי אופקית. פתח אותו וטוסט אותו בתנור חם עד רק התחמם דרך. למרוח כל חצי עם מיונז עשב לימון ולערום את ארוגולה, עגבניות ואבוקדו על 1 חצי. למעלה עם פילה דג panko פריך העליון עם החצי השני של הלחם. שיפוד ב 2 מקומות לחתוך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה דגיםפילה דגים
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
בגטבגט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קליפות מלימוןקליפות מלימון
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם מיונז לימון-עשב יותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
קליפות מלימוןקליפות מלימון