אם יש לך מיונז, מלח כשר ופלפל, באגט שאור ארוך רגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. The Ultimate Filet O Fish Sammie, פילה או דג סמי, ו פריך פרם - פילה מצופה בדגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים מגש גיליון גדול בתנור ולחמם אותו במשך 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
התחל על ידי לטפוח פילה הליבוט יבש. אם יש לך חתיכת קצה זנב לחתוך את הפילה למטה באמצע, כך שתוכל להפוך את 2 חתיכות ליד זה כדי ליצור צורה מלבנית נחמדה התואמת את הלחם. להקים תחנת לחם עם קמח, ביצה מוכה וחלב, ופירורי לחם במיכלים נפרדים. מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פילה לתוך הקמח, תערובת ביצים, ולאחר מכן panko. מניחים בצד על מגש בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הציפוי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה הליבוט
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
4
משוך את מגש גיליון מהתנור, להוסיף 2 ספירה של שמן ולהעביר דגים בפירורי לחם למגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
6
אופים במשך 30 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מערבבים לימון מיונז מרכיבים בקערה להתמזג עד בשילוב טוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. תחלק את הבגט לחצי אופקית. פתח אותו וטוסט אותו בתנור חם עד רק התחמם דרך. למרוח כל חצי עם מיונז עשב לימון ולערום את ארוגולה, עגבניות ואבוקדו על 1 חצי. למעלה עם פילה דג panko פריך העליון עם החצי השני של הלחם. שיפוד ב 2 מקומות לחתוך באמצע.