הקערה הטבעונית הגדולה
הקערה הטבעונית הגדולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 904 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינואה, כרוב סגול, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי קנבוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חלומות מתוקים עוגיות קנבוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: קערת פלאפל [טבעוני], אגרול טבעוני בקערה, ו קערה קובנית טבעונית.
הוראות
מחממים תנור ל-400F וממפים שני גליונות אפייה גדולים בנייר אפייה.
מורחים את הבטטה הקצוצה על סדין אחד.
טפטוף עם 1/2 כף שמן או כך ולזרוק את תפוחי האדמה עד מצופה.
מסננים ושוטפים את החומוס ולאחר מכן מניחים על מגבת תה גדולה וטופחים עד יבש לחלוטין. זרוק כל עורות שנופלים.
להעביר את החומוס אל תבנית האפייה טפטוף עם 1/2 כפית שמן. לשפשף אותם עם הידיים שלך עד מצופה קל. מפזרים בנדיבות מלח ים תבואה בסדר ותבלינים האהובים עליכם. אני אוהב להשתמש אבקת שום, אבקת צ ' ילי, כמון, קאיין, ומלח. לזרוק בעדינות לשלב.
מניחים גם את תפוחי האדמה המתוקים וגם את החומוס בתנור שחומם מראש. צלי במשך 15 דקות ב 204° ולאחר מכן להסיר את שניהם. תהפכו את הבטטות ותתגלגלו בעדינות סביב החומוס.
מניחים בחזרה בתנור עוד 15 דקות בערך, צופה מקרוב במהלך 5 הדקות האחרונות. כאשר החומוס הוא זהב ואת תפוחי אדמה מתוקים הם משחימים קלות על החלק התחתון מזלג במכרז, הם מוכנים לצאת.בינתיים, לבשל את הקינואה בזמן הקלייה קורה. במסננת רשת דקה, לשטוף את הקינואה ולאחר מכן למקם בסיר בינוני.
מוסיפים 1.5 כוסות מים ומערבבים. מביאים את התערובת לרתיחה נמוכה ולאחר מכן להפחית את החום נמוך / בינוני לכסות עם מכסה. מבשלים, מכוסה, במשך כ 14-17 דקות (אתה יכול לבדוק אחרי 13 דקות), עד שכל המים נספגים ואת קינואה הוא רך.
מוסיפים כמה חופנים של ירקות לקערה רדודה גדולה. היה לי קצת סלט כרוב הטוב ביותר שאריות אז השתמשתי כי לבסיס שלי. כאשר הירקות הקלויים וחומוס נעשים, לאפשר את החומוס להתקרר במשך 5 דקות ולאחר מכן להוסיף אותם על הסלט ואחריו אבוקדו פרוס, חומוס, ירקות גרוסים, זרעי קנבוס. ראה תמונה עבור איך אני מצופה זה.
מגישים מיד וליהנות! אתה יכול להשתמש להתלבש אם אתה רוצה, אבל אני בדרך כלל לא טורח. אם יש לך שאריות בטטה וחומוס קלוי, אתה יכול למקם אותם במקרר. מחממים בתנור ב 204° במשך כ 5-10 דקות.