קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

וויסקי בריסקט וחשיש בטטה

וויסקי בריסקט וחשיש בטטה
וויסקי בריסקט וחשיש בטטה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חשיש בטטה, תפוחי אדמה מתוקים וחשיש חזיר, ו חשיש בטטה.

הוראות

1
מניחים בריסקט בשקית פלסטיק resealable או מיכל.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים ויסקי, שום, חצי בצל, וקורט נדיב של מלח ופלפל. סגור בחוזקה, לסחוט החוצה כמה שיותר אוויר ככל האפשר, ולנער לשלב ולאוורר לילה, מפנה פעם או פעמיים במהלך התהליך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
וויסקי.וויסקי.
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
התאם מדפים לתנור למיקומים עליונים ותחתונים-בינוניים. מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר בריסקט מן המרינדה ו לטפוח יבש עם מגבות נייר, הזמנת מרינדה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי או גדול, בטוח לתנור, צלחת קלייה lidded מעל חום בינוני גבוה. בשר העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ, בשר חום משני הצדדים, על 6 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הוסף מרינדה שמורה יחד עם גזר, עלי דפנה, טימין, ומניה. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהעביר מתלה תנור נמוך. מבשלים עד מכרז, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, לרסס מגש אפייה גדול עם ספריי בישול ומניחים תפוחי אדמה מתוקים על המגש. מתבלים במלח ופלפל, טפטוף עם 1 כף שמן זית וזורקים לשלב. מסדרים שכבה אחת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מניחים תפוחי אדמה מתוקים על המדף העליון בתנור ומבשלים עד רק מכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים מהתנור, קוצצים לקוביות קטנות ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כאשר בריסקט הוא מכרז להסיר מהתנור ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר בשר מהמחבת וקצוץ לחתיכות קטנות. רוטב זן, שומן נפרד להשליך מוצקים אבל רוטב ריזרב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים בשכבה אחת ומבשלים מבלי לזוז עד להשחים היטב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים בצל שנותר, פלפל ופלפלים סראנו. מערבבים לשלב ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
הוסף בריסקט שמור, סירופ מייפל, רוטב ווסטרשייר, ורוטב מחבת מתוח. המשך לבשל, לזרוק מדי פעם, עד ירקות רכים, בשר ותפוחי אדמה משחימים יפה, וטעמים התמזגו. בערך עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
16
מגישים מיד עם ביצים, או להזמין לחמם מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר בקר, גזוז שומןבשר בקר, גזוז שומן2גזר, קלופים וקצוצים בערךגזר, קלופים וקצוצים בערך2ציפורן בינונית1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתוצרת בית או חנות-קנה מרק עוף דל נתרן, או מרק בשר בקר תוצרת בית (לא להשתמש מרק בשר storebought)תוצרת בית או חנות-קנה מרק עוף דל נתרן, או מרק בשר בקר תוצרת בית (לא להשתמש מרק בשר storebought)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה4(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל סראנו, טחון (אודותפלפל סראנו, טחון (אודות31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה מתוקים, בעיקר קלופים וחותכים לגפרורים בסגנון צ'יפסתפוחי אדמה מתוקים, בעיקר קלופים וחותכים לגפרורים בסגנון צ'יפס3sprigs2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי.וויסקי.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל לבן בינוני, קצוץ (בערך, מחולקבצל לבן בינוני, קצוץ (בערך, מחולק2(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפל אדום או צהוב, קצוץ דק (עלפלפל אדום או צהוב, קצוץ דק (על