וופלים בלגיים
הוופלים הבלגיים הם אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 516 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת כבדה, גלידה, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו וופלים בלגיים, וופלים בלגיים, ו וופלים בלגיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מכשיר להכנת ואפלים. בקערה גדולה, מערבבים יחד את החומרים יבשים. הפוך באר במרכז ולהוסיף את חלב החמאה, חלב, ביצים, חמאה מומסת.
מערבבים יחד רק עד בשילוב (לא לערבב את הבלילה!). הבלילה צריכה להיראות קצת גבשושית.
לרסס את וופל ברזל עם תרסיס ירקות nonstick.
יוצקים 1/2 כוס הבלילה או את הסכום המומלץ על ידי יצרנית ופל ברזל על ופל ברזל; אופים לפי הוראות היצרן.
ואפלים מוגמרים אבק עם סוכר ממתקים העליון עם פירות יער טריים, קצפת, או גלידה, אם תרצה בכך.
בקערה מקוררת, מקציפים את השמנת עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מוסיף את הסוכר ואת maraschino. שוט לפסגות רכות, רכות, על 2 דקות.