קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק

זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק
גשו לסופר וקנו עגבניות, רוזמרין, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו זיטי אפוי ונקניק, זיטי אפוי עם נקניק, ו פסטו ונקניק אפוי זיטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
לנקז ולהניח בצד. בינתיים, לבשל נקניק במחבת חמה על חום בינוני עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים עגבניות, טימין ורוזמרין ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
טימיןטימין
6
הסר מהחום. בקערה בינונית, לשלב גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה ואבקת שום ומערבבים היטב. כפית 1/2 כוס רוטב העגבניות בתחתית צלחת תבשיל 4 ליטר. למעלה עם חצי זיטי מבושל. למעלה עם חצי מתערובת הגבינה. למעלה עם 1 כוס של רוטב עגבניות. חזור על שכבות (זיטי הנותרים ותערובת הגבינה הנותרים). למעלה עם רוטב עגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
אבקת שוםאבקת שום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
זיטיזיטי
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
קערהקערה
7
מפזרים גבינת מוצרלה ופרמזן שנותרה מעל. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות, עד גבינה זהובה תוססת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.