זיטי אפוי עם נקניק הודו מתוק
גשו לסופר וקנו עגבניות, רוזמרין, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו זיטי אפוי ונקניק, זיטי אפוי עם נקניק, ו פסטו ונקניק אפוי זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
לנקז ולהניח בצד. בינתיים, לבשל נקניק במחבת חמה על חום בינוני עד חום זהוב מכל הצדדים.
מוסיפים עגבניות, טימין ורוזמרין ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום. בקערה בינונית, לשלב גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה ואבקת שום ומערבבים היטב. כפית 1/2 כוס רוטב העגבניות בתחתית צלחת תבשיל 4 ליטר. למעלה עם חצי זיטי מבושל. למעלה עם חצי מתערובת הגבינה. למעלה עם 1 כוס של רוטב עגבניות. חזור על שכבות (זיטי הנותרים ותערובת הגבינה הנותרים). למעלה עם רוטב עגבניות שנותר.
מפזרים גבינת מוצרלה ופרמזן שנותרה מעל. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות, עד גבינה זהובה תוססת.