זיתי גורגונזולה מטוגנים
זיתים גורגונזולן מטוגן הוא לקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 292 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 59 אוהדים. אם יש לכם שמן, ביצים, גבינת גורגונזולה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. נסו גורגונזולה, גרגיר הנחלים וזיתים שחורים קוסקוס, זיתים מטוגנים, ו פשטידת פסטה דלורית וגורגונזולה ריגטוני עם מרווה מטוגנת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מסננים זיתים היטב על מגבות נייר.
מניחים גבינת גורגונזולה בשקית מאפה, או בשקית ניילון כבדה, ומשפריצים לכל זית.
מקציפים יחד את הביצים והחלב; מניחים את פירורי הלחם בקערה רדודה. טובלים זיתים בתערובת הביצים, מנערים את העודפים ומגלגלים פירורי לחם לציפוי; מניחים בצד.
מחממים לפחות 4 סנטימטרים של שמן בסיר גדול ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מטגנים זיתים בשמן חם עד להזהבה ומסננים על מגבות נייר. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.