זריקת פסטה עגבניות טריות
עגבניות טריות פסטה לזרוק הוא צמחוני תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 297 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. צאו לחנות ואספו גבינת רומנו, אורגנו, שיני שום ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 53%. הציון הזה די טוב. נסו גן-זריקת פסטה טרייה, ברוקולי טרי & עוף פסטה לזרוק, ו עגבניות פסטה לזרוק עבור מתכונים דומים.
הוראות
כדי להסיר קליפות מעגבניות, ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה.
מניחים עגבניות, אחת אחת, במים רותחים למשך 30 שניות. מיד לצלול במי קרח. לקלף עורות עם סכין חדה חדה ולזרוק. קוצצים עיסת; מניחים בצד.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. במחבת גדולה, לבשל שום בשמן על אש בינונית במשך 1 דקה או עד שהם רכים.
מוסיפים את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, המלח, הסוכר, הפלפל ועיסת העגבניות השמורה. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש.
מסננים פסטה ומעבירים לקערת הגשה.
יוצקים רוטב עגבניות על פסטה; לזרוק לציפוי.