גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן), שאריות חג ההודיה: סצ'ואן בסגנון חם משתק טורקיה פרוס, ו הודו צלוי לחג ההודיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
2
מערבבים את החמאה, מרווה, רוזמרין, טימין ופטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
פטרוזיליה
חמאה
טימין
מרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
חמאה
סלרי
טורקיה כולה
בצל
לשפשף תיבול יבש
5
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מניחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
7
שים את תרנגול ההודו על הירקות, לשים בתנור, וצולים בתנור עד חום זהוב קל, 45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רשם הירך 160 מעלות F, על 2 עד 2 1/4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ירק
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
הסר את טורקיה מהתנור, להעביר גיליון אפייה ואוהל באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
תנור
1
מסננים את נוזל הבישול מהמחבת הקלייה לסיר בינוני (צריך להיות על 4 כוסות, אם לא, להוסיף מלאי יותר לעשות 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הצוואר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי המרווה, מסירים מהחום ומניחים לתלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
3
הסר את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
יין
7
לטאטא במלאי ולבשל עד מעובה וחלק, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומרווה קצוצה.