קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות64
מגזין

חג ההודיה בסגנון חלוץ עשב צלוי טורקיה

חג ההודיה בסגנון חלוץ עשב צלוי טורקיה
גשו לסופר וקנו עלי טימין, חמאה, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-35 דקות. נסו חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן), שאריות חג ההודיה: סצ'ואן בסגנון חם משתק טורקיה פרוס, ו הודו צלוי לחג ההודיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
הסר את טורקיה מהמקרר 1 שעה לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
מערבבים את החמאה, מרווה, רוזמרין, טימין ופטרוזיליה במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מתבלים את חלל תרנגול ההודו במלח ופלפל וממלאים את החלל בחצי מהגזר, הסלרי והבצל. לשפשף את טורקיה כולה עם חמאת עשבי תיבול ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
שים 4 כוסות של ציר עוף בסיר בינוני ולשמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מניחים את הירקות הנותרים על החלק התחתון של מחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
שים את תרנגול ההודו על הירקות, לשים בתנור, וצולים בתנור עד חום זהוב קל, 45 דקות. להפחית את החום ל 350 מעלות F ולהמשיך צלייה, צולה עם מלאי עוף חם כל 15 דקות, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רשם הירך 160 מעלות F, על 2 עד 2 1/4 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ירקירק
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
הסר את טורקיה מהתנור, להעביר גיליון אפייה ואוהל באופן רופף עם נייר, ולתת לנוח 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
1
מסננים את נוזל הבישול מהמחבת הקלייה לסיר בינוני (צריך להיות על 4 כוסות, אם לא, להוסיף מלאי יותר לעשות 4 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הצוואר, מביאים לרתיחה, מוסיפים את עלי המרווה, מסירים מהחום ומניחים לתלול במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
3
הסר את עלי המרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
4
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
7
לטאטא במלאי ולבשל עד מעובה וחלק, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומרווה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מלאימלאי
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף