אולי חג ההודיה הערב הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1104 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תיבול עוף, תפוח טעים זהוב, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות סולת עם קומפוט תאנה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ארוחת ערב: Pad לראות Ew, ארוחת ערב: Grahamburger, ו ארוחת ערב: סובה חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול לפסטה. כשהמים רותחים מחכים עד שכדורי הבשר נכנסים לתנור. כאשר כדורי בשר כבר בתנור 4 עד 5 דקות, מים העונה עם מלח, להוסיף ספגטי לבשל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ספגטי
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
3
מסננים פסטה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
להשרות מלית עם כ 1 מלאי כוס בקערה קטנה עד מתרכך, כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
מלאי
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מניחים טורקיה ערבוב קערה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
מוסיפים תפוח, מיץ לימון, סלרי, בצל, תיבול עוף, ביצה ומילוי ומערבבים עד רק בשילוב. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. טופס תערובת בשר לתוך 16 (2 אינץ') כדורים, טפטוף עם קצת שמן זית צלי עד מבושל דרך, מוצק וזהוב, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מיץ לימון
שמן זית
מילוי
סלרי
תפוח
בצל
בשר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
7
בעוד קציצות צלויות, מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה, מוסיפים פטריות ותימין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד רך ועונה עם מלח ופלפל. הפוך באר במרכז המחבת, להוסיף את החמאה, וכאשר נמס, לטאטא בקמח. מבשלים 1 דקה ואז לטאטא בערך 2 כוסות מלאי ורוטב ווסטרשייר. להפחית את החום נמוך לבשל במשך כמה דקות כדי לעבות את הרוטב, ולאחר מכן מערבבים בשמנת.