חומוס ופיצות בגריל-קישואים
המתכון חומוס ופיצות קישואים בגריל יכול לספק את הכמיהה המזרח תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 30 . מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך קישואים, פלפל, בצק פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פיצות בגריל עם עוף, קישואים, פלפלים קלויים ופסטו, גלילי חומוס קישואים בגריל, ו גלישת קישואים בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה בתנור ומחממים את התנור ל-500 במשך 30 דקות. להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. לגרוף את השום מהחלק העליון של החומוס לתוך קערה קטנה ומערבבים 3/4 כוס שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר 3 כפות של שמן שום לקערה גדולה.
מוסיפים את הקישואים וזורקים למעיל.
מקציפים את החומוס לשמן השום הנותר ומתבלים במלח ופלפל.
עבודה ב 2 קבוצות, גריל פרוסות קישואים על אש גבוהה עד שהם חרוך קלות, על 5 דקות.
מברישים את הקישואים בקלילות עם חלק מהחומוס והגריל למשך 1 דקה יותר, מסתובבים פעם אחת.
לשפשף קלות 2 גיליונות של נייר קלף עם שמן. למתוח כל כדור של בצק פיצה לתוך סיבוב 12 אינץ ' על כל גיליון.
מברשת כל סיבוב עם רבע מהחומוס העליון עם הקישואים. החלק 1 גיליון קלף על האבן החמה ואופה את הפיצה במשך כ 8 דקות, עד הקרום הוא השחמה.
מעבירים את הפיצה למשטח עבודה ומטפטפים עם חלק מהחומוס שנותר.
חותכים לפרוסות ומגישים. חזור עם הפיצה שנותרה.