חומוס קרוסטיני
המתכון Chickpea Crostini מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 6. גשו לסופר וקנו חומץ יין, מים, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו חומוס ונענע קרוסטיני, Chickpea Pimiento Crostini, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. במחבת בינונית, לשלב את שאלוט ורוזמרין עם 2 כפות של שמן זית ומבשלים על חום נמוך בינוני עד שאלוט לרכך, כ 5 דקות.
מוסיפים את החומוס, המים וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, מועך בגסות את החומוס, עד מחומם דרך. מערבבים בחומץ ולשמור חם.
מברשת את פרוסות הלחם משני הצדדים עם 2 כפות הנותרים של שמן זית. מסדרים את הפרוסות על תבנית אפייה. לטגן את הלחם על 4 אינץ ' מהחום במשך כ 1 דקה לכל צד, או עד הפרוסות הם זהב פריך.
מסדרים את פרוסות soppressata ושומר פלחי סביב קצה מגש ארוך.
מורחים את טוסטים עם חומוס מחית חם ולסדר אותם במרכז המגש.
טפטוף טוסטים חומוס עם שמן זית, מפזרים פלפל ומגישים.