חומץ בלסמי וג'ינג'ר בוק צ'וי הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו עם 4 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור תוספת זולה. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, שום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 19% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: ג'ינג'ר תפוז בוק צ'וי , ג'ינג'ר כתום בוק צ'וי ובוק צ'וי עם ויניגרט ג'ינג'ר .
הוראות
1
מפרידים את העלים מגבעולי הבוק צ'וי.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
2
חותכים את הגבעולים לקוביות בגודל ביס ומגרסים את העלים.
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
ציוד שתשתמש בו
טאסו חזיר
4
מבשלים את גבעולי הבוק צ'וי בשמן עד שהם רכים מעט, כ-3 דקות; מוסיפים את המים והעלים ומבשלים עד שהמים מתאדים, כ-10 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הצלפים, השום והג'ינג'ר; מבשלים ומערבבים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
2 כפות צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
מלח כשר ופלפל שחור גרוס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 כפות עלי נענע טריים שנקטפו
פחיות) Hominy, סחוט
5
מפזרים את החומץ ומיץ הלימון על הבוק צ'וי ומסירים מהאש; להגיש מיד.