חזה בקר הונגרי
המתכון ההונגרי Brisket מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון מזרח אירופה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב עגבניות, מים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, קיפלי ההונגרית השנייה, ו גולש הונגרי I.
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים בצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 25 עד 30 דקות או עד בצל הם חום זהוב caramelized. מערבבים 1 כפית מלח שום ו 1/2 כפית פלפל.
הסר בצל מחבת עם כף מחורצת, שומר שמן במחבת.
מפזרים קמח, פפריקה, ונשאר 1/2 כפית כל מלח שום ופלפל על כל הצדדים של בריסקט.
חום שמורות שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. Sear בריסקט 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
מערבבים קוביית בוליון בקר ומים 1/2 כוס, ערבוב עד בויון הוא מומס.
מוסיפים בצל ורוטב עגבניות; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 2 1/2 שעות.
הסר בריסקט מהתנור ההולנדי, והנח על מגש או גיליון אפייה גדול מעוטר.
מניחים גיליון אפייה אחר על גבי בריסקט; מניחים מחבת כבדה או פחיות גדולות על גבי גיליון אפייה. (שקילה של חזה מבושל משפר את המרקם ועושה חיתוך קל יותר למחרת.) מקררים חזה בקר בין לילה. במיכל נפרד, מכסים ומקררים בצל ומיצי פאן.
שומן רזה מתערובת בצל-עגבניות; להשליך שומן.
תערובת חום בתנור הולנדי על חום בינוני-נמוך. פרוס חזה בקר על פני תבואה לפרוסות דקות.
הוסף בריסקט למחבת, ומבשל 10 דקות או עד מחומם היטב.
הערה: התבואה בבריסקט משתנה לעתים קרובות בעת חיתוך, ולכן כל הזמן למקם מחדש את חזה החזה לחתוך נגד התבואה.