קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני

חזה ברווז עם קלמנטינות וכרוב טוסקני
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם קלמנטינות וקייל טוסקני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 400 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי רימון, מיץ תפוזים, כרוב טוסקני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. נסו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, חזה ברווז צרוב טרגון; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; צלי, ו רגלי ברווז מטוגנות וחזה ברווז מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בעזרת סכין חדה, ציון השומן של חזה הברווז בתבנית צולבת דרך השומן, עד הבשר אך לא לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הכניסו כף שמן זית לתבנית מטגנת גדולה על אש נמוכה ושמרו אותה סביב לציפוי תחתית התבנית. מסדרים את שדי הברווז, עם העור כלפי מטה, בתבנית. ודא כי ברווז מתאים במחבת בנוחות ולא צפוף. לאט לאט לעבד את השומן מן השדיים ברווז. זה צריך להיעשות ס-ל-ו-ל-י, אחרת השומן עם להיות אטום לתוך העור ולא יעבד. הרעיון הוא להכין עור ברווז פריך. תהליך זה ייקח בערך 30 דקות בערך. כשהשומן מצטבר בתבנית, הסר אותו, אך שמור אותו! הוא ישמש להקפצת הקייל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כאשר השומן ניתן מחזה הברווז, הפוך את האש לבינונית-גבוהה והשחים את שני צידי חזה הברווז. כשהברווז משחים משני הצדדים, העבירו אותו לתבנית גיליון והכניסו לתנור שחומם מראש לבישול עד בינוני נדיר, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את הברווז מהתנור לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטינה והקטעים לתבנית המטגן ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. כשהמיץ הצטמצם במעט יותר ממחצית, הוסיפו מחצית מציר העוף, הטימין ותבלו את כל משחק הירי במלח. ממשיכים לבשל עד שהציר הצטמצם בחצי, ואז מוסיפים עוד מעט מציר העוף. המשך להפחית את הציר ולכבות את האש כשהוא מגיע לעקביות דמוית רוטב. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינהמיץ קלמנטינה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בזמן שהרוטב מצטמצם והברווז נח, הוסיפו מעט משומן הברווז השמור לתבנית מטגנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווזשומן ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את שיני השום ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי, הוציאו אותו מהתבנית המוקפצת וזרקו אותו. זורקים פנימה את הקייל המוכן ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
כרובכרוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הוסף מעט מציר העוף השמור כדי לעזור לאדות את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ירוקירוק
11
קולים את הירוקים עד שהם נבולים אך עדיין מלאי חיים. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ירוקירוק
12
מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות הגשה. פורסים כל חזה ברווז ומאווררים את הפרוסות מעל הקייל. כף מעט מהרוטב על הברווז וסביבו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ירוקירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
כרובכרוב
13
מקשטים בקלמנטינות העליונות ובזרעי הרימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ClementineClementine
14
זה רק דאקי!