צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז עם קלמנטינות וקייל טוסקני יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 400 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם זרעי רימון, מיץ תפוזים, כרוב טוסקני וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. נסו שלישיית טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, חזה ברווז צרוב טרגון; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; צלי, ו רגלי ברווז מטוגנות וחזה ברווז מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בעזרת סכין חדה, ציון השומן של חזה הברווז בתבנית צולבת דרך השומן, עד הבשר אך לא לתוך הבשר. מתבלים בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הכניסו כף שמן זית לתבנית מטגנת גדולה על אש נמוכה ושמרו אותה סביב לציפוי תחתית התבנית. מסדרים את שדי הברווז, עם העור כלפי מטה, בתבנית. ודא כי ברווז מתאים במחבת בנוחות ולא צפוף. לאט לאט לעבד את השומן מן השדיים ברווז. זה צריך להיעשות ס-ל-ו-ל-י, אחרת השומן עם להיות אטום לתוך העור ולא יעבד. הרעיון הוא להכין עור ברווז פריך. תהליך זה ייקח בערך 30 דקות בערך. כשהשומן מצטבר בתבנית, הסר אותו, אך שמור אותו! הוא ישמש להקפצת הקייל מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ברווז שלם
כרוב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
כאשר השומן ניתן מחזה הברווז, הפוך את האש לבינונית-גבוהה והשחים את שני צידי חזה הברווז. כשהברווז משחים משני הצדדים, העבירו אותו לתבנית גיליון והכניסו לתנור שחומם מראש לבישול עד בינוני נדיר, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוציאים את הברווז מהתנור לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מוסיפים את מיץ הקלמנטינה והקטעים לתבנית המטגן ומגרדים את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. כשהמיץ הצטמצם במעט יותר ממחצית, הוסיפו מחצית מציר העוף, הטימין ותבלו את כל משחק הירי במלח. ממשיכים לבשל עד שהציר הצטמצם בחצי, ואז מוסיפים עוד מעט מציר העוף. המשך להפחית את הציר ולכבות את האש כשהוא מגיע לעקביות דמוית רוטב. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קלמנטינה
1 כף גדושה פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
בזמן שהרוטב מצטמצם והברווז נח, הוסיפו מעט משומן הברווז השמור לתבנית מטגנת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שומן ברווז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את שיני השום ומביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום חום זהוב וארומטי, הוציאו אותו מהתבנית המוקפצת וזרקו אותו. זורקים פנימה את הקייל המוכן ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
כרוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הוסף מעט מציר העוף השמור כדי לעזור לאדות את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
ירוק
11
קולים את הירוקים עד שהם נבולים אך עדיין מלאי חיים. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ירוק
12
מחלקים את הירוקים בין 4 צלחות הגשה. פורסים כל חזה ברווז ומאווררים את הפרוסות מעל הקייל. כף מעט מהרוטב על הברווז וסביבו.