מתכונים דומים: חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי אורז בר שמנת, ו טורקיה יוונית מסורתית עם ערמון ומילוי אגוז.
הוראות
1
קודם תכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל ללא צביעה במשך 10 דקות. עצה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הפנצ ' טה או בייקון למחבת, ומטגנים במשך 5 דקות עד הזהב, ולאחר מכן מוסיפים את צנוברים, שום, מרווה וגרידת לימון. מטגנים במשך 1 דקות יותר עד ריחני והצנוברים מתחילים חום. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה. עצה לתוך הקערה עם הבצל, ואז להיקשר עם פירורים, ביצה ותיבול.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1/2 ענף רוזמרין
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
חמאה ועונה גיליון של רדיד טורקיה או להשתמש 2 גיליונות של רדיד מקומט יחד כדי להפוך גיליון על 50 x 60cm.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
להניח חמש חתיכות ארוכות של חוט על נייר כמו שלבים של סולם, מוכן לקשור את השד יחד. מסדרים את הפנצ ' טה או בייקון בסריג מעל אמצע הסכל, על גבי המחרוזת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
פתח את השד butterflied, העור בצד למטה, לחתוך כל צד מספר פעמים. כיסוי עם סרט נצמד bash עם מערוך עד הבשר הוא על 5 ס " מ עבה בכל רחבי. לקצץ את הצדדים, כך שיש לך צורה מלבנית בערך (אבל להיזהר לא לחתוך את העור). להרים על pancetta, ואז למלא את כל פערים עם הקישוטים. עונה, ולאחר מכן לחץ על המילוי לאורך אמצע המפרק. משוך את הצדדים בקצה אחד, תוחב בקצה הקצר, ואז לקשור את החוט בחוזקה כך המילוי הוא עטוף. חזור עם כל החוטים. לעטוף בחוזקה בנייר הכסף, ואז להפוך את רול על כך pancetta הוא על הדף. ניתן להשאיר במקרר עד 2 ימים.
לשבת במפרק בדיל צלוי במשך 40 דקות לכל ק " ג או עד שיפוד מוכנס לאמצע יוצא חם מאוד ומיצים לרוץ ברור. תפתח את העטיפה ל-10 דקות האחרונות של הבישול.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הרם את המפרק על לוח ולהשאיר לנוח, מכוסה, לפחות 10 דקות. לרוטב, לחמם את הפח על הכיריים, ואז להתיז ביין וכל מיצים. להפחית בחצי, ולאחר מכן להוסיף את המניה וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים את השמנת והבועה לרוטב מופחת מעט. מתבלים לפי הטעם, ואז מוסיפים את הפטרוזיליה.