חזה הודו פרובנס עם Jus
חזה טורקיה Provençal עם Jus הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו חזה עוף Provencal, טורקיה עם מלית Provençal, ו פרובנס מרק הודו (מתכונים דומים).
הוראות
לשחרר את העור מן השד על ידי החדרת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מערבבים הרבס דה פרובנס, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ושום טחון בקערה קטנה. לשפשף תערובת תיבול תחת עור משוחרר. לשפשף את טורקיה עם שמן זית.
מניחים 12 שיני שום במחבת צלייה; מניחים טורקיה על שיני.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 15 דקות או עד רשם מדחום 16
בואו לעמוד במשך 15 דקות. להיפטר מעור תרנגול הודו. לסחוט ציפורן כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות. תניח בצד.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף מחבת לתוך שקית; לתת לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
מסננים טפטוף לתוך קערה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מניחים מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום בינוני.
מוסיפים טפטוף מחבת, מניה צלויה של תרנגול הודו, יין לבן ושום שמור, מגרדים את המחבת כדי לשחרר חלקים חומים. מבשלים 10 דקות או עד מופחת 1 1/2 כוסות. מערבבים 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.