חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, פלפל קאיין, גבינת פרמיגיאנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מברישים את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור בשמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
3
מערבבים דובדבנים, פירורי לחם, חלמון ביצה, גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
פירורי לחם
Parmigiano Reggiano
שמן זית
דובדבנים
חלמון ביצה
אורגנו
גבינה
שום
טימין
מלח
4
חותכים חריץ בגודל 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
5
פתח דש והניח חזה עוף אחד בעל חמאה בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות מקפיא הניתנות לסגירה חוזרת עובדות היטב) על משטח יציב וישר. בתוקף קילו עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
6
מניחים מחצית מהמלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת ניילון ומגלגלים לגליל הדוק, מסובבים את קצות הניילון לאחיזה יוצרים חבילה הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מילוי
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
על פיסת ניילון, חופפים מעט 2 פרוסות פרושוטו כך שהן רחבות כמו חזה העוף המגולגל. עטפו את חזה העוף המגולגל והניחו את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פרושוטו
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
8
מגלגלים פרושוטו סביב השד הממולא בעזרת הפלסטיק ליצירת גליל הדוק. חזור על הפעולה עם השד הממולא השני ושאר 2 פרוסות הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
גלול
9
הניחו 4 חתיכות חוט על קרש החיתוך, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
10
מניחים גליל עוף על פני המיתרים, וקושרים כל אחד לקשר כדי שהעוף לא יתגלגל. חזור על השד הממולא השני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
גלול
11
מניחים חזה עוף ממולא ומגולגל במחבת המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהפרושוטו שחום ופריך והעוף כבר לא ורוד, בערך 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
פרושוטו
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
מחבת
12
מוציאים עוף לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
13
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
יוצקים ציר עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים תוך כדי גירוד החלקים השחומים מתחתית התבנית, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמי
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
15
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.