קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו

חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו
חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לכם פרושוטו, פלפל קאיין, גבינת פרמיגיאנו-רג'יאנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו חזה עוף ממולא עטוף פרושוטו, חזה עוף עטוף פרושוטו, ו חזה עוף עטוף פרושוטו עם תרד ועגבנייה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברישים את החלק הפנימי של מחבת חסינת תנור בשמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
3
מערבבים דובדבנים, פירורי לחם, חלמון ביצה, גבינת פרמיגיאנו-רג ' יאנו, שמן זית, טימין, אורגנו, שום, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
פירורי לחםפירורי לחם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
שמן זיתשמן זית
דובדבניםדובדבנים
חלמון ביצהחלמון ביצה
אורגנואורגנו
גבינהגבינה
שוםשום
טימיןטימין
מלחמלח
4
חותכים חריץ בגודל 1 אינץ ' בכל חזה עוף על ידי חיתוך בזווית מהקצה העבה של השד לכיוון הקצה הדק יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
5
פתח דש והניח חזה עוף אחד בעל חמאה בין שני יריעות פלסטיק כבדות (שקיות מקפיא הניתנות לסגירה חוזרת עובדות היטב) על משטח יציב וישר. בתוקף קילו עוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/2 אינץ'. חזור עם השד השני.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
6
מניחים מחצית מהמלית על כל חזה עוף, מניחים כל שד על פיסת ניילון ומגלגלים לגליל הדוק, מסובבים את קצות הניילון לאחיזה יוצרים חבילה הדוקה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מילוימילוי
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
על פיסת ניילון, חופפים מעט 2 פרוסות פרושוטו כך שהן רחבות כמו חזה העוף המגולגל. עטפו את חזה העוף המגולגל והניחו את השד בקצה אחד של הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
8
מגלגלים פרושוטו סביב השד הממולא בעזרת הפלסטיק ליצירת גליל הדוק. חזור על הפעולה עם השד הממולא השני ושאר 2 פרוסות הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גלולגלול
9
הניחו 4 חתיכות חוט על קרש החיתוך, במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
מניחים גליל עוף על פני המיתרים, וקושרים כל אחד לקשר כדי שהעוף לא יתגלגל. חזור על השד הממולא השני.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
גלולגלול
11
מניחים חזה עוף ממולא ומגולגל במחבת המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהפרושוטו שחום ופריך והעוף כבר לא ורוד, בערך 25 דקות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פרושוטופרושוטו
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מוציאים עוף לצלחת ומכסים ברפיון בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
מסננים שומן מהמחבת לפי הצורך, משאירים מיץ וחתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
יוצקים ציר עוף וחומץ בלסמי, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים תוך כדי גירוד החלקים השחומים מתחתית התבנית, עד שהנוזל הצטמצם בחצי, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה ומערבבים עד להמסה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
16
הסר חוטים מחזה עוף; פורסים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
17
מגישים טפטוף עם רוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

2(חוֹרֶף)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחםפירורי לחם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה1צביטה1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים יבשים, קצוציםדובדבנים יבשים, קצוצים1זנים של פטריותזנים של פטריות11 קילו קישואים,חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)11 קילו קישואים,אורגנו טרי, טחוןאורגנו טרי, טחון2(חוֹרֶף)גבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנו4פרוסותפרוסות דקות פרושוטופרוסות דקות פרושוטו2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות