חזה עוף ממולא עם אספרגוס ופרמזן אורז
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חצאי חזה עוף, גבינת צ'דר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא בפרמזן, אספרגוס-חזה עוף ממולא, ו אספרגוס ומוצרלה ממולאים חזה עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את האספרגוס, אבקת שום, מלח ופלפל שחור רק עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות.
מניחים כל חזה עוף על משטח עבודה, ומניחים פרוסת בשר חזיר על השד השטוח.
מניחים 1/4 של תערובת אספרגוס מעל החזיר, העליון עם 1/4 של גבינת צ ' דר.
מגלגלים את חזה העוף סביב המילוי ומאובטחים עם קיסמים או עניבה עם חוט מטבח כותנה; מניחים את השדיים הממולאים לתבנית אפייה 9x13 אינץ', צדי התפר למטה. למעלה כל שד עם כ 1/2 כף חמאה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז שד ממולא צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C). למרוח את חזה העוף הממולא מדי פעם עם מיצי מחבת בזמן האפייה.
בעוד עוף הוא אפייה, להביא מרק עוף 1 כף חמאה לרתיחה בסיר. מערבבים אורז ועגבניות, מפחיתים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים את האורז עד למכרז והמרק נספג, כ -20 דקות.
הסר מהחום, ולתת אורז לעמוד מכוסה במשך כ 5 דקות; מערבבים בגבינת פרמזן.
מגישים חזה עוף ממולא על האורז מבושל.