חזה עוף עם אורז בר אלפרדו
חזה עוף עם אורז בר אלפרדו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 503 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חמאה, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף עם אורז בר ופילאף, חזה עוף מזוגג פטל ממולא אורז בר וסלט כרוב, ו חזה עוף לימוני עם אורז.
הוראות
בסיר 2 ליטר, לחמם אורז בר, מרק ומים רותחים מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 45 עד 60 דקות או עד גרעיני אורז פתוחים וכמעט מכרז; לנקז במידת הצורך. מערבבים ב קורנית.
מורחים אורז בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ'.
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני גבוה. לבשל עוף בחמאה 8 to10 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מוסיפים פטריות למחבת. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה. מערבבים פלפלים ורוטב אלפרדו; לשפוך על עוף.
אופים חשפו 45 עד 55 דקות או עד התערובת היא תוססת ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבות נחתכים.