קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

חזה עוף עם אורז בר אלפרדו

חזה עוף עם אורז בר אלפרדו
חזה עוף עם אורז בר אלפרדו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 503 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, חמאה, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף עם אורז בר ופילאף, חזה עוף מזוגג פטל ממולא אורז בר וסלט כרוב, ו חזה עוף לימוני עם אורז.

הוראות

1
בסיר 2 ליטר, לחמם אורז בר, מרק ומים רותחים מעל חום גבוה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 45 עד 60 דקות או עד גרעיני אורז פתוחים וכמעט מכרז; לנקז במידת הצורך. מערבבים ב קורנית.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מורחים אורז בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
3
מחממים תנור ל 350 ° F. במחבת 12 אינץ', מחממים חמאה על חום בינוני גבוה. לבשל עוף בחמאה 8 to10 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
מניחים על אורז מבושל.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
5
מוסיפים פטריות למחבת. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה. מערבבים פלפלים ורוטב אלפרדו; לשפוך על עוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים חשפו 45 עד 55 דקות או עד התערובת היא תוססת ומיץ של עוף הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבות נחתכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על