חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים
חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו צנוברים, תרד בחוזקה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף עם רוזמרין, צנוברים & verjuice, סמוקי רטטוי עם גבינת עיזים וצנוברים, ו סלט שומר עם גבינת עיזים וצנוברים.
הוראות
צנוברים צנים במחבת יבשה קטנה על חום בינוני, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 5 דקות.
העברה למעבד מזון ולתת מגניב מעט.
מוסיפים תרד, גבינת עיזים וגרידת לימון למעבד מזון ודופק עם צנוברים עד שהתערובת חלקה. לגרד צדדים של קערה לפי הצורך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. (עושה על מילוי כוס 1.)
החלק את האצבעות מתחת לעור של כל חזה עוף, התרופפות העור כדי ליצור כיס בין העור לבשר. דברים 2 עד 3 כף. מילוי מתחת לעור, בעדינות דוחף כמה שיותר של המילוי כפי שאתה יכול לתוך הפינות הרחוקות מבלי לקרוע את העור. (יהיה לך על 1/3 כוס מילוי נוסף; להשליך.)
ערפל עם ספריי בישול צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת עם מרחב בין חתיכות.
מניחים מילוי עוף בצד צלחת טפטוף עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
אופים עד העור הוא השחמה קלות עוף מבושל דרך (מדחום מיידי לקרוא ממוקם בחלק העבה ביותר צריך לקרוא 71°, או לחתוך לחלק העבה ביותר של השד לבדוק), 40 עד 45 דקות.