קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזה פסח

חזה פסח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 461 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה בקר, רוטב צ'ילי, תערובת מרק בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. נסו חזה פסח, חזה פסח, ו חזה פסח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום גזוז חזה בקר לתוך תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
2
מערבבים קטשופ עם תערובת מרק בצל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
3
להוסיף 1 כוס מים או יותר כדי להפוך אותו דק מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
4
יוצקים רוטב על הבשר, מכסים את המחבת בנייר כסף, ומשרים 12 עד 24 שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
סטייק ניו יורק כפולסטייק ניו יורק כפול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
מקום מחבת מכוסה לתנור 275 מעלות וללכת משם במשך 6 עד 8 שעות, תלוי כמה גדול בריסקט הוא. בדוק רוך כאשר בריסקט כבר בישול כמה שעות: מקל בשני מזלגות ולמשוך בכיוונים מנוגדים. הבשר צריך להתפרק בקלות.כאשר הבשר נעשה, להסיר מהתנור ולמקם על קרש חיתוך. חותכים נגד התבואה; אל תפריעו אם בשר מתפרק לגמרי! זה אומר שזה טוב. או להחזיר את הבשר הפרוס לרוטב עד ההגשה, או להניח בשר על מגש ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים טחונים דקבוטנים טחונים דק
סטייק ניו יורק כפולסטייק ניו יורק כפול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מגישים עם קוגל אטריות כשר לפסח!
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש4 כפיות אורגנו טרי טחון או 1-1/4 כפיות אורגנו מיובש