חזה פסח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסח. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 461 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חזה בקר, רוטב צ'ילי, תערובת מרק בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. נסו חזה פסח, חזה פסח, ו חזה פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מקום גזוז חזה בקר לתוך תבנית אפייה גדולה.
מערבבים קטשופ עם תערובת מרק בצל.
להוסיף 1 כוס מים או יותר כדי להפוך אותו דק מעט.
יוצקים רוטב על הבשר, מכסים את המחבת בנייר כסף, ומשרים 12 עד 24 שעות במקרר.
מקום מחבת מכוסה לתנור 275 מעלות וללכת משם במשך 6 עד 8 שעות, תלוי כמה גדול בריסקט הוא. בדוק רוך כאשר בריסקט כבר בישול כמה שעות: מקל בשני מזלגות ולמשוך בכיוונים מנוגדים. הבשר צריך להתפרק בקלות.כאשר הבשר נעשה, להסיר מהתנור ולמקם על קרש חיתוך. חותכים נגד התבואה; אל תפריעו אם בשר מתפרק לגמרי! זה אומר שזה טוב. או להחזיר את הבשר הפרוס לרוטב עד ההגשה, או להניח בשר על מגש ורוטב כפית מעל.
מגישים עם קוגל אטריות כשר לפסח!