חזיר אננס צ'יפוטלה
חזיר אננס צ'יפוטלה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 6823 קלוריות, 758 גרם חלבון ו 166 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-45 דקות. . אם יש לכם קורנפלור, סוכר חום בחוזקה, חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. , שהוא מוצק. נסו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, מרינדה אננס צ'יפוטלה, ו סלסה אננס צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפל צ ' יפוטלה, סוכר חום, אננס, אגוז מוסקט, זנגביל, וויסקי בורבון בבלנדר להתמזג עד חלקה.
השתמש בסכין חדה כדי לבצע חתכים אלכסוניים בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ו 1/2 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מניחים בשר חזיר מעושן בקערה גדולה; יוצקים את המרינדה צ ' יפוטלה על בשר החזיר ומקררים בשר חזיר במרינדה במשך 3 עד 6 שעות, הפיכת בשר חזיר מדי פעם במרינדה כדי טעם כל הצדדים.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
הסר בשר חזיר מן המרינדה, הזמנת המרינדה; מניחים בשר חזיר לתוך מחבת צלייה.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מביאים את המרינדה לרתיחה בסיר על חום בינוני.
להקציף קורנפלור ומים יחד בקערה קטנה עד חלקה; לטאטא את התערובת לתוך המרינדה החמה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעובה, על 5 דקות.
לאחר חזיר אפוי במשך 30 דקות, כפית המרינדה החמה על החזיר.
להחזיר בשר חזיר לתנור ולהמשיך לאפות עד זיגוג נאפה על בשר חזיר מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר, לא נוגע בעצמות, קורא לפחות 145 מעלות F (65 מעלות C), על 1 1/2 יותר שעות. בשר חזיר עם זיגוג כל 30 דקות.