חזיר ופנה מילאנו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו חזיר ופנה מילאנו. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 485 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פרחי ברוקולי, חזיר, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש באגוזי מלך אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פיסטוק עם אגוזי מלך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו פאנטון די מילאנו, ריגטוני מילאנו, ו עוף מילאנו (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה ומוסיפים את הברוקולי במהלך 5 הדקות האחרונות של הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים שום בחמאה במשך 1 דקה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים בהדרגה מרק עוף וחלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את החזיר, הפלפלים האדומים, הגבינה, אגוזי המלך והפלפל.
הוסף תערובת חזיר; לזרוק למעיל.