חזיר חזיר מזוגג
פילה חזיר מזוגגת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 256 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם שימורי אננס, מלח, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו חזיר חזיר מזוגג תאנה, חזיר חזיר מזוגג, ו חזיר חזיר מזוגג (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח ופלפל; לשפשף מעל חזיר. הכן גריל לחום עקיף באמצעות מחבת טפטוף. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל.
מניחים חזיר מעל מחבת טפטוף, מניחים ענף רוזמרין אחד מתחת לחזיר ואחד מעל. גריל חזיר, מכוסה, על אש עקיפה בינונית-חמה למשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, משמר חום וחזרת עד להמסת שימורים; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
הסר וזורק את ענף הרוזמרין העליון. מניחים בצד 1/4 כוס תערובת אננס להגשה; מברישים חזיר בתערובת שנותרה.
גריל 10-20 דקות יותר או עד מדחום בשר קורא 160*.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. בלסקו דה באקדאנו סווינטו גפן מלבק הישנה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בלסקו דה בקדאנו סווינטו גפן ישן מלבק
צבע גארנט עמוק מבריק. מורכב, פירותי כהה וארצי על האף, עם חיך עסיסי של פירות אבן אדומים בשלים וריבות מודגשות בתווים חריפים וטעימים. סווינטו, בעל טעם נדיב, צפוף ולא מסונן, משיג איזון יוצא מן הכלל בין האופי החזק של מלבק והאלגנטיות המשייית. יין זה עשוי מגפנים מלבק בן 114.