המתכון חזיר חמוץ מתוק מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט גדול חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לך נתחי אננס בגודל ביס, שום, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חתיכות אננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. נסו חזיר חמוץ מתוק, חזיר חמוץ מתוק, ו חזיר חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הבלילה: בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, קורנפלור, וקמח. הבלילה צריכה להיות נוזלית מספיק כדי לצפות את החזיר. אם הבלילה נראית יבשה מדי, מוסיפים 1 עד 2 כפות מים ומערבבים שוב.
הכן את הרוטב: בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים, קטשופ, מיץ אננס, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, וסוכר עד שהסוכר מומס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
(תערובת תבלינים קובנית)
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
דגני קריפיקס, מרוסקים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוק
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
5
מחממים את שמן הבוטנים בווק עד שהוא רושם 350°f onan מדחום שמן לקריאה מיידית. עבודה ב 2 או 3 קבוצות, להוסיף את המנה הראשונה של קוביות חזיר ומטגנים עד חום זהוב בצד החיצוני מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
מעבירים את השמן למכולה חסינת חום. (זה ייקח בערך 1 שעה כדי להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן אתה יכול להעביר אותו למכולה עם מכסה הדוק להיפטר ממנו.) לנגב כל מזון נשאר בווק עם מגבות נייר, להיזהר לא לגעת מתכת ישירות עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מחממים את השמן 1 כף הנותרים ב-wok או מחבתעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
מוסיף את השום וג ' ינג ' ר ומערבבים ומטגנים עד רק ארומטי, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
11
מוסיפים את האננס והרוטב ומערבבים כדי לצפות את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
12
תן לרוטב להתבשל במשך 2 עד 3 דקות כדי לאפשר לאננס להפוך למכרז (בערך 1 דקה עבור אננס משומר). להחזיר חזיר לווק ולזרוק עד מצופה היטב עם הרוטב.
דיאנה קואן (באנגלית: Diana Kuan) היא סופרת מזון ומדריכת בישול שלימדה בישול סיני בבייג ' ינג ובניו יורק. כתיבתה על מזון ונסיעות הופיעה בבוסטון גלוב, גורמה, מזון ויין, ופסק זמן בניו יורק, בין פרסומים אחרים. היא הופיעה בתוכנית המוקדמת של CBS ובתקשורת שידור אחרת. היא המחברת של הבלוג www.appetiteforchina.com יש לה יותר מ-6.5 מיליון צפיות, והיא מלמדת בישול סיני ב-Whole Foods ובמכון לחינוך קולינרי (ICE) בניו יורק, שם היא מתגוררת כיום.