קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות14
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חזיר מזוגג בדבש על ביסקוויטים בטטה עם טפטוף אוכמניות-בלסמי

חזיר מזוגג בדבש על ביסקוויטים בטטה עם טפטוף אוכמניות-בלסמי
חזיר מזוגג דבש על ביסקוויטים בטטה עם טפטוף בלקברי-בלסמי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 381 קלוריות. אם יש לכם בטטה, אגוז מוסקט, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו פסטה בטטה מזוגגת בלסמית, עוגיות בטטה עם חמאת דבש, ו עוגיות חמאה בטטה-דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 2 1/4-אינץ עגול ביסקוויט קאטר
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
3
עבור הביסקוויטים: מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. לתקוע את הבטטות עם שיני המזלג ואופים עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן לתפוחי האדמה להתקרר, ואז לקלף אותם, להשליך את הקליפות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
במעבד מזון מחית את תפוחי האדמה עם חלב החמאה ואגוז המוסקט לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, הסודה לשתיה והמלח. בעזרת קצות האצבעות או חותך בצק חותכים פנימה את החמאה הקרה עד שנוצרים נתחים בגודל אפונה. מקפלים פנימה את מחית הבטטה עד לשילוב פשוט, נזהרים לא לעבוד יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אבק משטח עבודה במעט קמח והפך את בצק הביסקוויטים על השיש. יוצרים את הבצק לדיסק בעובי 3/4 אינץ'. בעזרת חותך ביסקוויטים עגול בגודל 2 1/4 אינץ', גזרו 14 ביסקוויטים, התחילו בצד החיצוני של הדיסק ועבדו בדרך פנימה. יתכן שתצטרך לעצב מחדש את פיסות הבצק האחרונות לדיסק כדי לקבל את כל 14 הסיבובים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
משמנים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' בשמן הצמחי ומניחים את הביסקוויטים במחבת, עובדים מהמרכז החוצה. הביסקוויטים צריכים להיות בכושר הדוק ושוכנים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מברישים את צמרות הביסקוויטים בחמאה המומסת ואופים עד להזהבה, 15 עד 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לבניית הכריך: פצלו את הביסקוויטים החמים, הניחו חלק מהחזיר הקרוע על החצי התחתון, טפטפו את הבלסמי האוכמניות
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובהחצי-חצי או קצפת, לא חובה
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
11
מטפטפים מעל החזיר ואז עורמים מעט ארוגולה מעל לנגיסה מפולפלת.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
12
שלב את השימורים, הבזיליקום, החומץ, החרדל, גרגרי הפלפל והצ ' ילה בסיר בינוני על הכיריים. הגדר על חום בינוני. מבשלים את הרוטב עד שהוא מסמיך, 7 עד 10 דקות. מסננים את ההפחתה דרך מסננת דקה. דק עם מים אם צורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
משמרמשמר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)

מרכיבים

14ריבס, קצוץ טרי או קפואארוגולה, להגשהארוגולה, להגשה2(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)11 קילו קישואים,פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם3(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2מקלותחמאה קרה, קוביות קטנותחמאה קרה, קוביות קטנות2(חוֹרֶף)חמאה, נמס מעט מקוררחמאה, נמס מעט מקורר2(חוֹרֶף)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבקקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לאבק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזים, גבעולים וכלעלי בזיליקום טריים ארוזים, גבעולים וכל14פרוסותדבש אפוי חזיר (או חזיר האהוב עליך), קרוע לחתיכות כדי להתאים את הביסקוויטיםדבש אפוי חזיר (או חזיר האהוב עליך), קרוע לחתיכות כדי להתאים את הביסקוויטים0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שימורי בלקברישימורי בלקברי1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1סראנו צ'ילה, מחולק לשנייםסראנו צ'ילה, מחולק לשניים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בטטות (2 עד 3 תפוחי אדמה)בטטות (2 עד 3 תפוחי אדמה)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל צהוב, כמו צרפתיתחרדל צהוב, כמו צרפתית