לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חזיר עם תפוחים ואגוזי לוז. מנה אחת מכילה 456 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פילה חזיר, שמן זית, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי לנצל את הקצפת הכבדה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת תות תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 58%. ציון זה מוצק. נסו שיבולת שועל עם תפוחים, אגוזי לוז וזרעי פשתן, ארוחת בוקר פולנטה עם תפוחים בחמאה ואגוזי לוז, ו מרק כרובית עם תפוחים מקורמלים ואגוזי לוז עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים חזיר בשמן על אש בינונית במשך 2-3 דקות מכל צד או רך.
במחבת אותו, ומטגנים את הבצל, תפוח וגזר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לשימור,
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים מרק; מבשלים ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
5
מערבבים פנימה את השמנת, החומץ, החרדל, רסק העגבניות, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט. מחזירים חזיר למחבת; מערבבים לציפוי.