קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

חזיר פורסלין ברוטב חריף ירוק

חזיר פורסלין ברוטב חריף ירוק
המתכון חזיר פורסלין בסלסה ירוקה פיקנטי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 427 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חזיר אפוי אוסקר מאייר, 1/3 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, טיפים צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו בשר חזיר צלוי עם תפוח פיקנטי-סלסה צ'ילה ירוקה, עגבניות ירוקות מטוגנות עם פורסלין, ו פורסלין דובדבן בננה מפלצת ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל צלעות במחצית ההלבשה במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני-גבוה 4 דקות. בכל צד או עד השחמה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר צלעות מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
3
שלב ההלבשה הנותרים חזיר cubed במחבת; לבשל ומערבבים 4 דקות. או עד חזיר משחימים באופן שווה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר חזיר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. מערבבים בצל; לבשל ומערבבים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים צלעות, ירך חזיר, סלסה ומים; כיסוי. מבשלים על בינוני-נמוך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף פורסלין חזיר; לבשל, מכוסה, 15 דקות. או עד בשר צלע הוא רך.
מרכיבים שתצטרך