חזיר צדפות פרוג'ינה
חזיר צדפות פרוג'ינה דורש על 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 348 קלוריות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו יין, צדפות חזיר, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: באצ'י פרוג' ינה תוצרת בית-שוקולד אגוזי לוז נוטלה איטלקי, עשב פרושוטו על צלעות חזיר "חזיר על חזיר", ו צלעות חזיר מתוקות חמצמצות בסיר האיטי - 2 מרכיבים בתוספת החזיר.
הוראות
במחבת מטגנת בגודל 12 אינץ 'עד 14 אינץ' מחממים שמן זית עד לעישון. לחפור את חתיכות חזיר בקמח מתובל לנער עודף.
קולים במחבת עד להזהבה מצד אחד, למשך 5 עד 6 דקות. הופכים וממשיכים לבשל 3 עד 4 דקות נוספות.
מוציאים לצלחת במקום חמים ומסננים את עודפי השמן.
מוסיפים פרושוטו, שום וצלפים למחבת ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים יין, אנשובי, גרידת לימון ומרווה ומחזירים חזיר למחבת. מבשלים עד מחומם דרך נוזל צמצמה כמה כפיות.
מניחים חתיכות חזיר על צלחת חמה, מכסים בכפיות רוטב ומגישים עם עדשים חמות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה מרגריטה פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריגיו
צהוב קש חיוור. ניחוח נקי ופריך עם רמזים עזים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני יוצא לדרך במתיקות קלה בגימור ארוך ומלא טעם עדין וחריף.