במחבת אפייה קטנה מרופדת חזיר צלוי לסכל 25 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לפחות 2 אינץ ' לתוך אוגרי חזיר 68°. חזיר מגניב לחלוטין. בשר חזיר עשוי להיות קלוי 2 ימים קדימה ומקורר בשקית ניילון איטום.
חותכים כרישה לרוחב לפרוסות דקות ובקערה להשרות במים כדי לכסות, להפריד פרוסות לטבעות ומסעיר מדי פעם כדי לעקור כל חצץ, 5 דקות. הרם כרישה ממים ולנקז במסננת. לקצץ אפונה שלג וחצי באלכסון.
בשמן מחבת כבד שאינו מקל עמוק 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון וערבוב כרישה ו gingerroot 1 1/2 דקות, או עד כרישה להתחיל להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מוסיפים אפוני שלג וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיף יין אורז או סאקה ומערבבים ומטגנים עד אפונה שלג הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
5
מוסיפים אורז וחזיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 עד 3 דקות, או עד מחומם דרך. מערבבים נוזלים ומוסיפים לאורז מטוגן, משליכים פרווה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז
טבעות פלפל אדום מתוק
רוטב שומשום יפני
6
Add rice and pork and cook, stirring frequently, 2 to 3 minutes, or until heated through. Stir seasoning liquid and add to fried rice, tossing to coat evenly.