Cajun Pork של סבתא עדנה הוא מתכון ללא גלוטן עם 12 מנות. מנה אחת מכילה 236 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך 6 שעות ו-35 דקות בערך. אם יש לכם בצל, חמאה, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 531 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הקייג'ון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75%, וזה די טוב. מתכונים דומים: את עוגת הו הו של עדנה, הכרוב האסלוטי של עדנה מיי, ופנקייק השמנת החמוצה של עדנה מיי.
הוראות
1
קוצצים דק ירקות. במחבת גדולה מטגנים ירקות בחמאה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים תבלינים ורוטב פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה
3
חותכים את הצלי לשניים.
4
חותכים מספר חריצים בצלי עד 1/2 אינץ' מהתחתית.
5
מניחים בתוך 4-Qt. בישול איטי. כף תערובת בצל בין חריצים ומעל החלק העליון של הבשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שהחזיר רך.
קייג'ון עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.