חטיף אדום בגריל
סנאפר אדום בגריל הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1318 קלוריות, 189 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם אורגנו, שום, עלי ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 84%. נסו סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, דג אדום שלם בגריל, ו סנאפר בגריל פפאדו עבור מתכונים דומים.
הוראות
השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ארבעה חריצים לשני צידי כל סנאפר, לחתוך את העור והבשר.
מקציפים מחצית ממיץ הלימון בקערה עם האורגנו ומחצית משמן הזית. ממליחים כל דג בנדיבות ומכניסים למיכל לא מגיב.
מכניסים את הדג לכלי ויוצקים עליהם את תערובת הלימון.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך שעה 1, הופך את הדג לאחר 30 דקות לקחת את המרינדה.
הניחו חמישה עלי ענבים על השיש, והקפידו לחפוף אותם ליצירת סדין רחב ככל שהדג ארוך, וארוך מספיק כדי לעטוף את הסנאפר 1 1/2 פעמים. עוטפים את אחד הדגים בעלים. חזור על הפעולה עם עלי הענבים הנותרים והסנאפר.
מברישים בשמן הזית שנותר ומניחים בצד.
מחממים גריל עד בינוני-גבוה. בסיר של 2 ליטר, שלב את הציר, השום ומיץ הלימון שנותר. מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הביצה. מחזירים את התבנית לכיריים על אש נמוכה ותוך כדי ערבוב מתמיד מבשלים עד שהרוטב מסמיך (וודאו שהוא לא מתחמם מדי או שהביצים יתערבבו). הגדר אותו במקום חם על הכיריים.
צולים את הדג במשך 4 דקות לכל צד, והקפידו לא לשרוף את עלי הענבים.
להגשה מניחים דג אחד עטוף שלם על צלחת הגשה ומעליו את הרוטב.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.