קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חטיף אדום בגריל

חטיף אדום בגריל
סנאפר אדום בגריל הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1318 קלוריות, 189 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם אורגנו, שום, עלי ענבים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 84%. נסו סנאפר אדום, שרימפס וסביצ'ה אבטיח, דג אדום שלם בגריל, ו סנאפר בגריל פפאדו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ארבעה חריצים לשני צידי כל סנאפר, לחתוך את העור והבשר.
מרכיבים שתצטרך
סנאפרסנאפר
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מקציפים מחצית ממיץ הלימון בקערה עם האורגנו ומחצית משמן הזית. ממליחים כל דג בנדיבות ומכניסים למיכל לא מגיב.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מכניסים את הדג לכלי ויוצקים עליהם את תערובת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר למשך שעה 1, הופך את הדג לאחר 30 דקות לקחת את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
הניחו חמישה עלי ענבים על השיש, והקפידו לחפוף אותם ליצירת סדין רחב ככל שהדג ארוך, וארוך מספיק כדי לעטוף את הסנאפר 1 1/2 פעמים. עוטפים את אחד הדגים בעלים. חזור על הפעולה עם עלי הענבים הנותרים והסנאפר.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
סנאפרסנאפר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מברישים בשמן הזית שנותר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
7
מחממים גריל עד בינוני-גבוה. בסיר של 2 ליטר, שלב את הציר, השום ומיץ הלימון שנותר. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הביצה. מחזירים את התבנית לכיריים על אש נמוכה ותוך כדי ערבוב מתמיד מבשלים עד שהרוטב מסמיך (וודאו שהוא לא מתחמם מדי או שהביצים יתערבבו). הגדר אותו במקום חם על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
צולים את הדג במשך 4 דקות לכל צד, והקפידו לא לשרוף את עלי הענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי ענביםעלי ענבים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
להגשה מניחים דג אחד עטוף שלם על צלחת הגשה ומעליו את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר הם אפשרויות מצוינות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות לואיס ג ' אדו פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.