ברים גרנולה הוא ארוחת בוקר המגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, חמאה, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה בדרכים, ו חטיפי גרנולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערת מיקסר משלבים את הקמח, 1/2 כוס קיצור והסוכר. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת פירורים. לחץ את התערובת לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
מחבת
3
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
שלב שימורים, צימוקים וחתיכות שוקולד, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
משמר
צימוקים
5
בסיר שלבו את הדבש והחמאה או המרגרינה. מבשלים ומערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הקוקוסים, השקדים והשומשום עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
חמאה
שקדים
דבש
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מורחים את תערובת שימור הפטל על הקרום החם, כף תערובת שיבולת שועל מעל, מתפשטת באופן שווה לקצוות התבנית.