קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

חטיפי גרנולה

חטיפי גרנולה
ברים גרנולה הוא ארוחת בוקר המגישה 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 536 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו צימוקים, חמאה, דבש, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -7 היו אומרים שהוא פגע במקום. עם כפית ציון של 33%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון חטיפי גרנולה, חטיפי גרנולה בדרכים, ו חטיפי גרנולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית מרובעת בגודל 9 על 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערת מיקסר משלבים את הקמח, 1/2 כוס קיצור והסוכר. מקציפים במהירות נמוכה עד לקבלת פירורים. לחץ את התערובת לתחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שלב שימורים, צימוקים וחתיכות שוקולד, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
משמרמשמר
צימוקיםצימוקים
5
בסיר שלבו את הדבש והחמאה או המרגרינה. מבשלים ומערבבים עד להמסה. מערבבים פנימה את שיבולת השועל, הקוקוסים, השקדים והשומשום עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
חמאהחמאה
שקדיםשקדים
דבשדבש
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מורחים את תערובת שימור הפטל על הקרום החם, כף תערובת שיבולת שועל מעל, מתפשטת באופן שווה לקצוות התבנית.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים 15 עד 20 דקות נוספות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
חותכים לסורגים להגשה.