חטיפי חמוציות-אגוזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל ברים כוח חמוציות-אגוז. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך סוכר קנה טבעי, ג'ינג'ר גבישי, דגני אורז חום מנופח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו חטיפי קוקוס חמוציות, חטיפי שוקולד חמוציות, ו פסי אגוז חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס קל של צלחת אפייה בגודל 8 על 11 אינץ ' עם ספריי בישול.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט עד ריחני וזהוב, כ 9 דקות.
בואו מגניב, ואז גס לקצוץ.
מעבירים את האגוזים לקערה גדולה.
מוסיפים את האורז הנפוח, שיבולת שועל מגולגלת, חמוציות, סובין שיבולת שועל וג ' ינג ' ר וזורקים היטב.
בסיר קטן, לשלב את סירופ אורז חום, קנה סוכר ומלח ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה מעט, על 4 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
יוצקים את הסירופ לתערובת אורז שיבולת שועל וזורקים את המעיל ביסודיות.
מעבירים את התערובת החמה לתבנית האפייה מוכנה ולארוז בעדינות עם מרית משומנת עם ספריי בישול.
תן מגניב לפחות 45 דקות לפני חיתוך לתוך 16 ברים.